Epever

Tietoa
Mppt-lataussäätimistä

Hyötysuhde jopa 99 %

MPPT-lataussäätimen sisäinen säätöelektroniikka etsii aurinkopaneelin jännitteen ja virran maksimitehon leikkauskohdan automaattisesti, joka mahdollsitaa jopa 99 % latauksen hyötysuhteen..

Kaikki mahdollinen teho irti aurinkopaneeleista

MPPT (Maximum Power Point Tracking) lataussäätimellä saadaan aina kaikki mahdollinen teho irti aurinkopaneeleista säällä kuin säällä.

Parantaa akuston elinikää huomattavasti

Säätimen sisäinen elektroniikka ohjaa myös akun latausta, joka varmistaa, että akku on aina täynnä ja lisää akuston elinikää huomattavasti.

Tietoa MPPT-lataussäätimistä

MPPT (Maximum Power Point Tracking) lataussäätimellä saadaan aina kaikki mahdollinen teho irti aurinkopaneeleista säällä kuin säällä. MPPT-lataussäätimen sisäinen säätöelektroniikka etsii aurinkopaneelin jännitteen ja virran maksimitehon leikkauskohdan automaattisesti, joka mahdollsitaa jopa 99 % latauksen hyötysuhteen. Säätimen sisäinen elektroniikka ohjaa myös akun latausta, joka varmistaa, että akku on aina täynnä ja lisää akuston elinikää huomattavasti.

EPEVER MPPT-lataussäätimellä voidaan myös halutessa ohjata ulkoista kuormaa liittämällä siihen esimerkiksi jääkaappi tai valaistus, näin ulkoinen kuorma ei rasita suoraan akkua. Lataussäätimen yli ja alijännitesuojat pitävät huolen akun sekä ulkoisen kuorman kunnosta. Ulkoisen kuoran ohjelmointi mahdollisuudet ovat hyvin monipuoliset.

Säätimen RS458 COM liittimeen pystyt halutessasi kytkemään mm. erillisen näytön, tietokoneen (PC-sovellus), puhelimen (Mobiili sovellus), tabletin, bluetooth laitteen tai WIFI-IOT (Internet Of Things) moduulin lataussäätimen asetuksien muokkaamiseksi ja aurinkopaneelin tuottaman ja ulkoisen kuorman kuluttavan energian monitorointiin. PC- ja mobiilisovellukset ovat ladattavissa ilmaiseksi valmistajan kotisivuilta, lataa täältä

Aurinkopaneelin ja lataussäätimen kytkentä

Lataussäätimen kytkentämahdollisuudet ja lisälaitteet

Mobiili app puhelimille ja tableteille (Englannin kielinen)

Tietokone sovellus (Englannin kielinen)

Asiakaspalvelu@innoe.fi

044 3280404

JMRA-Yhtiöt Oy

Y-tunnus: 2816946-5

Rekisteriseloste

Sopimusehdot

Maksutavat