Tietoa

MPPT -lataussäätimistä

MPPT -Lataussäätimet

Mikä tekee MPPT -lataussäätimistä varman valinnan

%

N
Hyötysuhde jopa 99%

MPPT-lataussäätimen sisäinen säätöelektroniikka etsii aurinkopaneelin jännitteen ja virran maksimitehon leikkauskohdan automaattisesti, joka mahdollistaa jopa 99 % hyötysuhteen

N
Kaikki mahdollinen teho irti aurinkopaneeleista

MPPT (Maximum Power Point Tracking) lataussäätimellä saadaan aina kaikki mahdollinen teho irti aurinkopaneeleista säällä kuin säällä.

N
Parantaa akuston elinikää huomattavasti

Lataussäätimen sisäinen elektroniikka ohjaa myös akun latausta, joka varmistaa, että akku on aina täynnä ja lisää akuston elinikää huomattavasti.

Tietoa

Yleistä tietoa MPPT -lataussäätimistä


Tietoa MPPT -lataussäätimistä

MPPT (Maximum Power Point Tracking) -lataussäätimellä saadaan aina kaikki mahdollinen teho irti aurinkopaneeleista säällä kuin säällä. MPPT-lataussäätimen sisäinen säätöelektroniikka etsii aurinkopaneelin jännitteen ja virran maksimitehon leikkauskohdan automaattisesti, joka mahdollistaa jopa 99 % hyötysuhteen. Säätimen sisäinen elektroniikka ohjaa myös akun latausta, joka varmistaa, että akku on aina täynnä ja lisää akuston elinikää huomattavasti.

EPEVER MPPT -lataussäätimellä voidaan myös halutessa ohjata ulkoista kuormaa liittämällä siihen esimerkiksi jääkaappi tai valaistus, näin ulkoinen kuorma ei rasita suoraan akkua. Lataussäätimen yli- ja alijännitesuojat pitävät huolen akun sekä ulkoisen kuorman kunnosta. Ulkoisen kuorman ohjelmointi mahdollisuudet ovat hyvin monipuoliset.

Säätimen RS458 COM liittimeen pystyt halutessasi kytkemään mm. erillisen näytön, tietokoneen (PC-sovellus), puhelimen (Mobiili sovellus), tabletin, bluetooth laitteen tai WIFI-IOT (Internet Of Things) moduulin lataussäätimen asetuksien muokkaamiseksi ja aurinkopaneelin tuottaman ja ulkoisen kuorman kuluttavan energian monitorointiin. PC- ja mobiilisovellukset ovat ladattavissa ilmaiseksi valmistajan kotisivuilta, lataa täältä

LISÄlaitteet

Epever MPPT -lataussäätimien kytkentämahdollisuudet ja lisälaitteet

Sovellukset

Mobiili app puhelimille ja tableteille (Englannin kielinen)

Tietokone sovellus (Englannin kielinen)

 

Asiakaspalvelu@innoe.fi

JMRA-Yhtiöt Oy

Y-tunnus: 2816946-5

Rekisteriseloste

Sopimusehdot

Maksutavat